Winkelmand

Tozando

Tozando kwaliteitskleding

Tozando is opgericht in 1989 met slechts één doelstelling: alle budoka in de wereld voorzien van het beste materiaal dat het Japanse vakmanschap te bieden heeft. De enige manier om hierin te slagen is door sterke focus te leggen op kwaliteitseisen, innovatie en service. Tozando gelooft dat het stimuleren van budoka helpt bij het ontwikkelen van discipline en volwassenheid bij budoka. Tozando gelooft dat als dit wereldwijd wordt geïmplementeerd dit een positieve verandering in de wereld zal brengen. 

Tozando vechtsportkleding voor budoka

Kwaliteit is de topprioriteit van Tozando. De CEO van Tozando, Takahilo Kimura, had ooit een ontmoeting met het nationale Kendo team van Italië. In eerste instantie was Kimura pessimistisch over het nationale team, hij verwachtte dat zei slecht gedisciplineerd waren en geen goede motivatie zouden hebben. Toen hij eenmaal het nationale team ontmoette, zag hij dat juist het tegenovergestelde het geval was. Hij zag een team dat zeer gemotiveerd was, maar niet over goede materialen beschikte. Kimura was bezorgd over het feit dat een nationaal team geen beschikking had tot hoogwaardige materialen. Hij begreep hoe moeilijk en duur het was om goede materialen uit het buitenland te importeren. Daarom besloot hij dat internationale budoka ook de beschikking moeten hebben tot hoogwaardige materialen, net zoals de Japanners. Het resultaat is dat Tozando wereldwijd de beste kwaliteit levert tegen de laagste prijs.

Aikipro en Tozando

De medewerkers van Tozando bestaan voornamelijk uit mensen die ook beoefenaars zijn van verschillende vechtsporten. Op deze manier weet Tozando wat de wensen van de consument zijn. Bij Aikipro.nl vind je alle vechtsportkleding van Tozando tegen de beste prijs.

tozando